Kehidupan yang sihat

Cara Memuaskan Suami Anda Tidak Sukar

Penting bagi setiap isteri untuk mengetahui cara memuaskan suaminya. Ini kerana perkahwinan yang sihat dan harmoni tidak dapat dipisahkan dari kualiti dan rutin hubungan seksual yang memuaskan kedua belah pihak.

Berkahwin selama bertahun-tahun mungkin memudahkan beberapa pasangan suami isteri terjebak dalam rutin tanpa hubungan seksual yang hangat. Sebenarnya, selain sihat, kehidupan seksual yang berkualiti juga memainkan peranan penting dalam memupuk dan menjaga keharmonian rumah tangga.

Petua dan Trik untuk Memuaskan Suami Anda di Tempat Tidur

 Terdapat beberapa cara mudah yang boleh dilakukan oleh isteri untuk memuaskan suaminya, termasuk:

1. Ketahui apa yang suami anda mahukan

Membuka perbualan dengan topik seksual boleh menjadi langkah pertama yang menyenangkan untuk memberi isyarat kepada suami anda. Singkirkan rasa malu dan keraguan, tanyakan kepadanya apa yang dia mahukan ketika dia bersamamu.

Jangan hanya terhad pada kedudukan seks yang anda mahukan, cubalah juga membincangkan khayalan seksual anda. Contohnya, fantasi bercinta dengan gaya filem tertentu atau bercinta di tempat-tempat tertentu, seperti bilik mandi atau dapur.

Beritahu dia secara mendalam, anda ingin merealisasikan khayalan ini untuk kepuasan dan kualiti hubungan anda. Bercakap tentang ini melalui sexting juga idea yang baik kamu tahu untuk lebih menggembirakannya.

2. Bersedia!

Sebelum hubungan seksual bermula, anda dan suami dapat membersihkan badan dan menggunakan wangian. Anda juga boleh menggunakan pakaian dalam seksi dengan warna yang disukai suami anda, pakai sedikit solekan untuk mencantikkan penampilan anda jika diperlukan, maka jangan lupa menyemburkan sedikit minyak wangi di beberapa bahagian badan anda yang sering menjadi sasaran suami anda untuk menyentuh dan mencium.

3. Ikut inisiatif untuk memulakan "pertempuran"

Kadang-kadang suami mahu isterinya memulakan inisiatif untuk bercinta dan bahkan menguasai permainan. Jadi, jangan tunggu suami anda bermula, giliran anda untuk memulakan foreplay.

Semasa melakukan rangsangan, ucapkan kata-kata intim dan menggoda suami anda dengan pandangan, sentuhan, dan gerakan sensual. Anda boleh melakukan ini semasa makan malam di luar atau ketika anda berada di rumah. Jangan ragu untuk memintanya menari sebentar atau mandi bersama ketika anda di rumah!  

4. Kejutan

Kedudukan jantina yang sama boleh membosankan. Kadang-kadang ubah kedudukan dan gaya cinta anda. Wanita di atas dan gaya anjing adalah dua posisi yang sesuai untuk memuaskan suami.

Kedudukan ini memungkinkan penembusan mendalam dan menjadikan zakar dicengkam dengan kuat oleh faraj. Jangan teragak-agak untuk mengajak suami anda menonton filem romantis untuk mencari idea mengenai gaya bercinta yang ingin anda cuba.

Selain dua posisi ini, anda juga dapat melakukan berbagai perkara baru yang belum pernah dilakukan sebelumnya, misalnya bercinta dengan menutup mata pasangan anda dengan kain, menggunakan mainan seks atau mainan seks, atau melancap bersama.

Selain itu, anda juga dapat memainkan lagu-lagu cinta dan lilin ringan untuk mewujudkan suasana yang redup dan romantis.

5. Menghela nafas dan bercakap "nakal" semasa hubungan seks

Sebilangan wanita mungkin merasa malu dan enggan melakukannya, tetapi isteri harus tahu bahawa menghela nafas, mengerang, dan mengucapkan ayat-ayat nakal dapat membuat suaminya lebih terangsang dan bersemangat ketika bercinta.

Nyatakan apa yang anda mahukan dari suami anda ketika melakukan hubungan seks, misalnya memintanya untuk merangsang klitoris anda atau menarik rambut ketika anda berada dalam posisi. gaya anjing.

6. Katakanksayang, terima kasih, dan pujian

Mengucapkan kata-kata atau kalimat cinta, pujian, dan terima kasih dapat memberikan kepuasan kepada suami. Bercakap mengenai seks anda berdua malam sebelumnya boleh membuat seorang lelaki gembira dan teruja untuk melakukan hubungan seks pada masa akan datang.

Perkara yang tidak kurang pentingnya dalam memuaskan suami adalah komunikasi yang baik, jujur, dan baik fikiran terbuka. Walau apa pun, termasuk soal cinta, isteri dan suami mesti bersikap terbuka dan jujur ​​tentang apa yang membuatnya merasa puas dan bahagia.

Pada asasnya, bagaimana memuaskan suami anda boleh berbeza bagi setiap pasangan. Ini kerana setiap orang, baik lelaki dan wanita, mempunyai perspektif atau pandangan yang berbeza mengenai tindak balas seksual.

Oleh itu, cara untuk memuaskan suami dalam artikel ini mungkin memberikan hasil yang maksimum bagi sebilangan lelaki, sementara yang lain mungkin tidak memuaskan.

Sekiranya usaha telah dilakukan untuk memuaskan suami anda tetapi suami anda masih merasa tidak puas ketika melakukan hubungan seks, cubalah berjumpa dengan ahli psikologi untuk sesi kaunseling perkahwinan.