Kesihatan

Ingin menyertai Pasukan Doktor Alodokter?

Adakah anda ingin menyertai pasukan Doktor Alodokter dan menjadi sebahagian daripada penjagaan kesihatan masa depan? Alodokter mempunyai beberapa posisi yang sesuai untuk doktor yang berminat untuk berkongsi maklumat perubatan berdasarkan bukti, dengan pengguna Alodokter dan rakan perubatan Alomedika.

Kami mencari doktor yang ingin berkongsi pengetahuan perubatan dan memberi penjelasan mengenai masalah kesihatan kepada pengguna Alodokter. Kami mempunyai beberapa kedudukan perubatan bebas yang menawarkan jadual kerja yang fleksibel dan kemampuan untuk bekerja dari mana sahaja dengan sambungan internet.

Pengamal am

Sekiranya anda seorang pengamal am yang sudah berdaftar dengan IDI dan berminat bekerja sebagai Penasihat Perubatan Interaktif Freelance dalam aplikasi Alodokter, sila muat turun aplikasi Alomedika - Khas untuk Doktor dari Google Playstore, atau klik poster di sebelah kanan, dan klik "Memohon".

Pakar perubatan

Khusus untuk doktor pakar, kami mempunyai perkhidmatan Sembang Doktor Pakar untuk pengguna kami di aplikasi Alodokter, yang kini semakin popular. Untuk menyertai jawatan doktor pakar, anda boleh menghantar permohonan melalui e-mel ke alamat di bawah. Kami juga menerima sumbangan artikel untuk kandungan Alomedika. Sekiranya anda berminat untuk bekerja dengan kami atau memerlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi dr. Alni Magdalena, Pengurus Perubatan: [email protected]