Keluarga

Perhatikan bagaimana memuaskan lelaki ini agar hubungan seksual menjadi menyenangkan

Hubungan seks adalah perkara semula jadi dan boleh dilakukan oleh semua orang. Tetapi, Ada beberapa cara yang perlu diingat agar hubungan seksual dapat menyenangkan dan memuaskan. Berikut adalah panduan bagaimana memuaskan lelaki yang mungkin tidak diketahui oleh wanita.

Melakukan hubungan seks, terutama untuk pertama kalinya, boleh menggembirakan dan membimbangkan wanita. Membaca pelbagai cara untuk memuaskan seorang lelaki boleh menjadi penting untuk menghilangkan ketegangan agar masing-masing mencapai orgasme dan kebahagiaan. Berikut adalah beberapa perkara yang perlu diperhatikan.

Tidak perlu risau tentang penampilan anda di atas katil

Tidak perlu memikirkan bagaimana penampilan perut atau kaki anda yang tidak rata akan mengganggunya. Risau membuat anda tidak dapat menikmati hubungan seksual dan sukar mencapai orgasme. Bimbang juga bukan cara untuk memuaskan lelaki, kerana itu membuat mereka berfikir bahawa anda tidak berminat atau teruja untuk melakukan hubungan seks. Menurut seorang antropologi budaya, lelaki bahkan tidak menyedari apa yang dibimbangkan oleh wanita semasa melakukan hubungan seks.

hidupkan lampu itu

Lelaki nampaknya suka melihat pasangannya memakai pakaian dalam dan suka melihatnya semasa melakukan hubungan seks. Ini kerana lelaki lebih mudah terangsang dengan rangsangan visual. Oleh itu, menyalakan lampu bilik semasa hubungan seksual boleh menjadi salah satu cara untuk memuaskan lelaki.

Elakkan memalsukan orgasme

Penyelidikan mendapati bahawa sekitar 50% wanita mengaku berpura-pura orgasme sebagai cara untuk memuaskan seorang lelaki. Sebenarnya, dalam jangka masa panjang, ini akan memberi kesan negatif kepada hubungan anda. Memalsukan orgasme bermaksud berbohong kepada pasangan dan diri sendiri. Di samping itu, ia juga akan membuat anda lebih tidak puas dengan kehidupan seksual anda dengan pasangan anda.

Elakkan menganggap bahawa lelaki suka melakukan hubungan seks pada bila-bila masa

Wanita sering dikatakan perlu masuk mood sesuai untuk hubungan seksual, sedangkan lelaki boleh melakukannya pada bila-bila masa. Walaupun lelaki juga perlu berada dalam keadaan yang betul untuk melakukan hubungan seksual. Sekiranya dia merasa letih atau menghadapi masalah di tempat kerja, misalnya, dia mungkin tidak mahu melakukan hubungan seks.

Urut

Mengurut adalah cara yang baik untuk memulakan rangsangan sebagai cara untuk memuaskan lelaki. Dengan urutan, keakraban anda dengannya akan mula terbangun, berehat, dan menghilangkan tekanan.

Alat untuk menyusun bilik

Muzik lembut, lilin atau lampu redup, dan minyak aromatik dapat membantu mewujudkan suasana romantis untuk menyokong hubungan seksual. Makanan atau minuman kadang-kadang boleh membantu juga.

Melancap

Melancap dengan diri sendiri dan pasangan boleh memberitahu anda apa yang mengubah anda dan dia. Kaedah ini juga boleh digunakan sebagai cara untuk memuaskan seorang lelaki jika tidak ada yang mahu menembus.

mainan seks /mainan seks

Mainan seks, seperti alat penggetar, boleh menjadi rangsangan seksual untuk menjadikan hubungan seksual lebih menyeronokkan.

Pelbagai khayalan seksual

Setiap orang mempunyai khayalan seksual yang membuat masing-masing terangsang. Berkongsi maklumat antara satu sama lain dan mewujudkannya boleh menjadi cara yang sama menarik untuk memuaskan seorang lelaki dan juga dirinya sendiri. Terdapat pelbagai teknik hubungan seksual yang boleh dipelajari dari buku atau media di talian.

Mengeksperimen dengan perkara baru dan berkomunikasi dengan lelaki boleh menjadi perkara baru yang boleh digunakan sebagai cara untuk memuaskan lelaki.