Kehidupan yang sihat

Cara Merangsang Wanita Yang Perlu Tahu Lelaki

Cara merangsang wanita tidak sama dengan lelaki. DBerbanding dengan lelaki, wanita memerlukan masa yang lebih lama untuk dibangkitkan untuk mencapai orgasme. Oleh ituLelaki perlu tahu bagaimana merangsang wanita agar kepuasan seksual dapat dicapainikmati bersama.

Terdapat pelbagai cara untuk merangsang wanita yang boleh dilakukan oleh lelaki. Cara-cara ini boleh dianggap remeh, tetapi wanita dapat merasa lebih teruja jika pasangan melakukannya.

Pelbagai Cara Merangsang Wanita

Untuk meningkatkan keinginan wanita, keintiman perlu dibina jauh sebelum hubungan seksual bermula. Berikut adalah beberapa petua untuk membina keakraban sebagai cara untuk merangsang wanita:

1. Memeluk

Rasa selamat dan selesa adalah kunci untuk memulakan hubungan seksual yang berjaya. Pelukan selama kira-kira 30 saat dapat merangsang hormon oksitosin, yang menimbulkan kepercayaan. Sebilangan wanita dapat merasa terangsang ketika mendapat pelukan dari pasangannya, bahkan sebelum hubungan seks dilakukan.

2. Mengatakan hasutan

Tidak hanya menggoda rangsangan fizikal, lelaki juga dapat menggoda wanita melalui hasutan. Contohnya, puji bahagian badan yang anda suka. Ini akan membuat seorang wanita merasa bahawa dia dikehendaki.

Di samping itu, ajak wanita untuk bercakap sebelum memulakan hubungan seksual. Ini boleh menjadi kaedah untuk bertanya khayalan, rangsangan, atau posisi seks seperti apa yang dia mahukan semasa hubungan seksual.

3. Beri ciuman intim

Sebilangan lelaki tidak menyedari bahawa mencium sebelum berhubungan seks dapat meningkatkan gairah wanita. Seks yang bermula dengan ciuman boleh menjadi lebih menggembirakan, kerana lelaki dapat memberikan rangsangan ke bahagian tubuh yang lain setelah mencium.

4. Bercakap mengenai gaya cinta yang anda mahukan

Banyak pasangan yang bertahan dengan satu gaya cinta sahaja. Walaupun mencuba gaya yang berbeza boleh menjadi cara untuk merangsang wanita dengan cepat. Cuba tanya pasangan anda mengenai gaya cinta yang ingin anda cuba.

5. Mengetahui bahagian sensitif yang perlu disentuh

Lelaki perlu mengetahui bahagian tubuh wanita yang sensitif terhadap rangsangan, dan bidang ini mungkin berbeza dari wanita ke wanita. Oleh itu, jelajahi seluruh badan pasangan anda untuk mengetahui bahagian tubuhnya yang paling sensitif terhadap rangsangan. Anda juga boleh bertanya kepada pasangan anda secara langsung.

6. Tidak tergesa-gesa untuk mengejar syahwat

Umumnya wanita mengambil masa lebih lama untuk mencapai orgasme. Oleh itu, berikan masa untuk anda buat foreplay dan jangan terburu-buru ketika melakukan hubungan seks, sehingga wanita dapat membina keakraban dan mendapatkan kepuasan bersama.

Dengan menerapkan pelbagai cara untuk merangsang wanita di atas, diharapkan anda dan pasangan dapat memperoleh kepuasan dalam bercinta. Jangan lupa, membina keakraban setiap hari, agar hubungan dengan pasangan anda terjaga dan terjaga dengan baik.