Keluarga

Kenali pelbagai cara untuk merangsang wanita di sini

Sesi seks sememangnya boleh menjadi detik paling menggembirakan dan menggembirakan. Tetapi, jangan tergesa-gesa untuk terus kee teras permainan. berlatihiBerikut adalah beberapa cara untuk merangsang wanita agar momen bercinta lebih menarik, baik untuk anda tidak juga pasangan.

Merangsang keghairahan wanita tidak semudah yang disangka. Sebabnya, dorongan seks yang rendah pada wanita boleh naik dan turun secara semula jadi. Puncanya boleh disebabkan oleh banyak perkara, mulai dari gangguan emosi seperti tekanan dan kemurungan, kehamilan, menopaus, perubahan hormon, hingga penyakit tertentu.

Tapi jangan putus asa dulu. Lihat beberapa cara untuk merangsang wanita di bawah ini, sehingga hubungan intim anda dengan pasangan anda semakin panas dan menarik.

Nikmati Momen Foreplay

Seks yang dilakukan dengan cepat boleh menjadi sangat mencabar dan menarik. Tetapi jika anda ingin mendapatkan hasil akhir yang lebih memuaskan bagi anda dan pasangan anda, tentu saja foreplay yang menggembirakan senjata. Ayuh, lihat bagaimana.

 • Kenali kawasan sensitif wanita

  Terdapat tempat sensitif pada wanita yang dapat membuatnya cepat terangsang ketika disentuh, seperti bahagian dalam pergelangan tangan, lekuk leher, punggung, kepala, bahagian dalam lutut, cuping telinga, kaki, dan perut. Setiap wanita mempunyai kawasan sensitifnya sendiri, bahagian yang sensitif untuk satu wanita tidak semestinya sensitif untuk wanita lain. Berkomunikasi dan cuba merangsang wanita melalui kawasan sensitif ini.

 • Perkataan

  Sekiranya lelaki boleh terangsang dengan melihat tubuh wanita, itu berbeza dengan wanita. Sebilangan wanita akan lebih terangsang dengan kata-kata. Anda mungkin tidak pernah memikirkannya sebelumnya, tetapi berbisik kepada pasangan anda sambil bercinta dapat meningkatkan semangatnya. Cuba bisikkan kata-kata pujian, sanjungan, atau undangan yang menggoda.

 • Sentuh

  Jangan tergesa-gesa untuk menyentuh bahagian intim pasangan anda secara langsung. Mulakan dengan menyentuh beberapa bahagian badan pasangan anda menggunakan hujung jari anda atau bahagian badan anda yang lain. Contohnya, bermula dengan tangan, lengan, leher, muka, kemudian diakhiri dengan ciuman. Atau bermula dari kaki, pinggul, dan kemudian organ intim. Atau cuba beri dia urutan kaki atau belakang dengan minyak pati kegemarannya. Lebih disarankan untuk menyentuh.

 • Seks oral

  Setelah melakukan beberapa cara di atas, anda boleh meneruskan seks oral. Bagi sesetengah wanita, teknik ini sangat menggoda, sehingga anda dapat menggunakannya sebagai cara untuk merangsang wanita yang cukup berkesan. Tetapi ingat, jangan tergesa-gesa. Mulailah dengan mencium perut, kemudian menggoda bahagian intim dengan jari anda, sambil memberikan ciuman lembut di bahagian dalam paha.

Sekarang, anda sampai di tengah-tengah permainan seks oral. Jangan hanya bermain lidah anda ke atas dan ke bawah. Beri ciuman lembut dan panjang, kemudian mulailah menjilat bahagian intim dengan lembut. Kemudian, perlahan-lahan tingkatkan intensiti dan kelajuan anda. Untuk membuatnya lebih terangsang, tuangkan coklat, madu, krim disebat, atau potongan strawberi ke badannya ketika melakukan rangsangan oral.

Selain beberapa cara di atas, anda juga dapat merasakan pasangan anda dengan bermain jari pada bahagian intim. Dengan cara ini, anda boleh menyentuh klitoris pasangan anda secara langsung. Bahagian ini adalah yang paling sensitif dan cepat merangsang wanita. Sebilangan wanita juga cukup menikmati sesi ini.

Pelbagai cara untuk merangsang wanita di atas tidak selalu menghasilkan tahap rangsangan yang sama pada setiap wanita. Kerana keinginan seksual setiap orang berbeza, dan apa yang membuat wanita terangsang juga cenderung bergantung pada keinginan dan moodnya.

Bercakap tentang apa yang dia mahukan ketika bercinta, jangan ragu untuk bertanya apakah dia menginginkan perkara lain yang berbeza dari biasanya. Di samping itu, cuba menjadi lebih aktif dengan mencuba perkara baru, seperti menyentuh bahagian badan tertentu atau menggunakan mainan seks.

Sekiranya kehidupan seks anda masih lembab walaupun mencuba beberapa cara di atas, anda boleh berjumpa doktor untuk mendapatkan khidmat nasihat lebih lanjut.