Keluarga

Kawasan Sensitif Lelaki Ini Yang Mudah Terganggu

Bukan hanya wanita yang mempunyai titik rangsangan, malah lelaki juga mempunyai bahagian tubuh yang sensitif. Apabila bahagian badan ini disentuh, lelaki akan lebih senang bersemangat. Salah satu titik rangsangan lelaki adalah leher.

Setiap orang boleh mempunyai lebih dari satu bahagian badan sensitif yang membuatnya terangsang. Walau bagaimanapun, bahagian badan ini mungkin berbeza antara satu sama lain. Pada lelaki, terdapat beberapa bahagian badan yang boleh menjadi titik rangsangan.

Kenali Beberapa Titik Rangsangan Lelaki

Terdapat pelbagai bahagian tubuh sensitif yang diminati oleh lelaki. Mungkin memerlukan sedikit masa untuk meneroka dan mengenali bahagian sensitif pasangan anda.

Berikut adalah beberapa kawasan sensitif lelaki yang memudahkan anda terangsang:

1. Leher

Leher adalah titik rangsangan yang bukan hanya dimiliki oleh wanita. Lelaki juga boleh terangsang jika anda menyentuh, mencium, atau menghidu tengkuk dengan lembut. Oleh itu, cubalah memberikan ciuman bibir yang lembut, kemudian teruskan ke bahagian depan dan sisi leher.

2. Telinga

Anda boleh menjalin hubungan yang lebih intim dengan memasukkan rambut pasangan anda ke bahagian belakang telinganya. Teruskan rangsangan dengan sentuhan lembut jari anda di telinga. Kemudian anda boleh membisikkan kata-kata romantis yang "nakal" atau menggoda, sambil mencium atau menggigit cuping telinga dengan lembut.

3. Puting susu

Sama seperti wanita, puting juga menjadi titik rangsangan bagi lelaki. Namun, satu kajian mendedahkan, tidak semua lelaki menyukai rangsangan puting susu. Walaupun kebanyakan mereka juga mengakui bahawa mereka dapat merasa terangsang dan teruja ketika pasangannya menyentuh puting mereka.

4. Testis (testis)

Testis atau testis adalah sebahagian daripada sistem pembiakan lelaki yang juga termasuk dalam kawasan sensitif pada lelaki. Sekiranya anda ingin merangsang pasangan anda, cubalah menyentuh zakarnya dan kadang-kadang melakukan urutan santai atau seks oral di kawasan itu, sehingga dia teruja untuk melakukan hubungan seks.

5. Kepala zakar

Bagi kebanyakan lelaki, kepala zakar adalah bahagian yang paling sensitif, terutama jika dibandingkan dengan leher, puting dan testis. Cara merangsangnya cukup mudah, anda boleh menyentuhnya dengan lembut, perlahan. Kemudian, anda boleh lakukan fellatio atau rangsangan zakar menggunakan mulut anda (seks oral), dengan menjilat atau menghisap kepala zakar.

Dari pelbagai kawasan sensitif lelaki di atas, masih ada kemungkinan bahagian badan lain yang sensitif terhadap rangsangan. Anda dan pasangan anda dapat meneroka titik rangsangan lelaki lebih jauh untuk lebih bersemangat semasa melakukan hubungan seks.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found